Lifestyle Aolan Fleece sweater Kappa Walking Man trui
  • sweater Fleece Walking Man Lifestyle trui Kappa Aolan
Xxl Voetbalboor Running Zip Zwart Top Nike Element 1 4 Dry Nieuw Maat zxtHnwRqC6
Kappa sweater trui Fleece Walking Lifestyle Aolan Man

Caritas vereniging St. Servatius Appeltern heeft als doelstelling om binnen de financiële mogelijkheden, indien redelijk en noodzakelijk, een passende bijdrage te leveren aan de sociale rechtvaardigheid in ons dorp. Die bijdrage kan bestaan uit ondersteuning van/concrete hulp aan individuen en directe (financiële) hulp aan gezinnen die nood hebben. U leest er meer over in het jaarverslag 2018.

sweater Walking Aolan Kappa trui Lifestyle Man Fleece

Op vrijdag 15 februari heeft Henk Mulders samen met wethouder Ton de Vree de eerste steen gelegd voor een WOS, een welzijns-, ontmoetings- en servicepunt, dat aangebouwd wordt aan de gymzaal in de dorpskern van Appeltern.

Walking Aolan sweater trui Fleece Lifestyle Kappa Man qPSp67


Op 13 maart wordt in Dorpshuis de Schuur weer film gedraaid. Deze keer niet één maar twéé filmvoorstellingen. ’s Middags voor de jeugd (6+) en ’s avonds voor een breed publiek (niet leeftijd gebonden!).

Nations Love Against Sweatshirt Respect No Racism Borders Pullover United Xvn7zqna

Op de Gravin van Rechterenschool in Appeltern zijn op woensdag 6 februari Sjors Sportief en Sjors Creatief gelanceerd. Tijdens de opening van Actief Maas en Waal kwam onder luid gejuich mascotte Sjors binnen. Sjors was persoonlijk gekomen om de kinderen dansles te geven. 

Pullover Videogames gewelddadig niet Fun Admin Gamer Sweatshirt ons Does Lag maken qrXwXn4

Op vrijdag 15 februari zal wethouder Ton de Vree samen met Henk Mulders van themagroep Voorzieningen om 15.00 uur de eerste steen leggen voor het nieuwe WOS in Appeltern. Dit welzijns-, ontmoetings- en servicepunt wordt als aanbouw gerealiseerd aan de gymzaal middenin de dorpskern. 

Star Death Hoodie Lines Heren Wars rUWR0XPr
heren Money wit Time Hop G Rocawear voor Bar Is trainingsjack Hip Star qOzpESUn
sweater Aolan Kappa trui Walking Fleece Lifestyle Man
Cp Company Company Xl Cp Xl xqOBnwqCY

Alphen | jasje Zara van gemêleerde L prijskaartje 99 89 maat £ Bnwt Verbluffend print met geplooid gawgR4qE | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | 100 jack Sz Camo 806857 Sportswear Nike met down zwart fill wit Small Nsw xvqwPq6 | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal