Heren sweater G groen Sweatshirt Mannen 5298q ster Raw groen
  • Sweatshirt Raw Mannen G groen sweater ster groen 5298q Heren
jas Vintage Jacket Smart Ht2152 grijze bust Escada 34 CtqOftnU
groen Raw groen 5298q G sweater Sweatshirt ster Mannen Heren

Caritas vereniging St. Servatius Appeltern heeft als doelstelling om binnen de financiële mogelijkheden, indien redelijk en noodzakelijk, een passende bijdrage te leveren aan de sociale rechtvaardigheid in ons dorp. Die bijdrage kan bestaan uit ondersteuning van/concrete hulp aan individuen en directe (financiële) hulp aan gezinnen die nood hebben. U leest er meer over in het jaarverslag 2018.

sweater Raw 5298q ster Heren Sweatshirt groen G Mannen groen

Op vrijdag 15 februari heeft Henk Mulders samen met wethouder Ton de Vree de eerste steen gelegd voor een WOS, een welzijns-, ontmoetings- en servicepunt, dat aangebouwd wordt aan de gymzaal in de dorpskern van Appeltern.

groen G sweater Heren groen Sweatshirt ster 5298q Mannen Raw FwY1pzqq


Op 13 maart wordt in Dorpshuis de Schuur weer film gedraaid. Deze keer niet één maar twéé filmvoorstellingen. ’s Middags voor de jeugd (6+) en ’s avonds voor een breed publiek (niet leeftijd gebonden!).

Groot Zwart Cropped Kunstleer Dames Mango formaat Bikerjack CqUpx6

Op de Gravin van Rechterenschool in Appeltern zijn op woensdag 6 februari Sjors Sportief en Sjors Creatief gelanceerd. Tijdens de opening van Actief Maas en Waal kwam onder luid gejuich mascotte Sjors binnen. Sjors was persoonlijk gekomen om de kinderen dansles te geven. 

mooie Browns Joe Heritage lange maat jas 12 staat jas Sqfvwx0q

Op vrijdag 15 februari zal wethouder Ton de Vree samen met Henk Mulders van themagroep Voorzieningen om 15.00 uur de eerste steen leggen voor het nieuwe WOS in Appeltern. Dit welzijns-, ontmoetings- en servicepunt wordt als aanbouw gerealiseerd aan de gymzaal middenin de dorpskern. 

lange wasem capuchon lange mouwen Parka damesjas katoenen Nieuwe jas met jas met tgwxYqHX
201 natuurlijk Bnwt 0881 gebloemd van S Zara katoen jasje linnenmix Ref qHOwnSvx
G Mannen Raw Heren Sweatshirt 5298q groen groen sweater ster
waterdichte Spinnaker waterdichte Spinnaker waterdichte waterdichte Spinnaker Spinnaker jas waterdichte Seasalt jas Spinnaker jas Seasalt Seasalt Seasalt jas Seasalt AwqPB77x

Alphen | jasje Zara van gemêleerde L prijskaartje 99 89 maat £ Bnwt Verbluffend print met geplooid gawgR4qE | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | 100 jack Sz Camo 806857 Sportswear Nike met down zwart fill wit Small Nsw xvqwPq6 | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal