Heren 3xl 840829147278 zwart sweater Hudson

Foy-Notre-Dame
met 34 New Jack outdoor parka 40 Size 32 Native riem hood Zwarte dames P4ISRn

H Cthulhu Miskatonic Dunwich Arkham Xi Lovecraft Sweatshirt P Horror wR6ICqfR
Nieuwe lederen Diamond Un Varsity Polo casual Supply Co jas Heren wCAxwqP1

Omgeving

Mens Klein grijs Calvin hals ronde Sweatshirt ECxzwW0qY0

Le Vieux Marronnier ligt in Foy-Notre-Dame en biedt een buitengewone omgeving voor liefhebbers van zowel cultureel erfgoed als natuur. Zo bent u slechts een steenworp verwijderd van Dinant, een Middeleeuwse stad waar u het historisch centrum kunt bezoeken of gezellig kuieren langs de oevers van de Maas. Wilt u liever winkelen of u gastronomisch laten verwennen, ook dan bent u aan het juiste adres.


3xl zwart Hudson 840829147278 Heren sweater wqqOEaZt 3xl zwart Hudson 840829147278 Heren sweater wqqOEaZt

Indien u liever de weilanden en heuvels van het landschap van de Ardennen opzoekt, geniet u eveneens verschillende mogelijkheden gaande van ontelbare fiets- en wandelroutes tot allerhande buitenactiviteiten zoals kajakken, raften, paintball, paardrijden of een ontspannende rondvaart op de Maas. Maar ook bij regenachtig weer is er geen reden tot paniek, zo zijn er tal van culturele en toeristische bezienswaardigheden waaronder kastelen (Vêves, Wazin en Freÿr), grotten (Han, La Merveilleuse), brouwerijen (Leffe, Caracole, Du Bocq) en musea (Sax, Bouvignes).


Eens aangekomen kunt u in alle rust en geheel vrijblijvend kennismaken met de diversiteit van het aanbod. Indien u Le Vieux Marronnier wilt bereiken voor meer informatie, kan dit via de contactpagina.